Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Parodos (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=144)
-   -   Oplia oplia i ringa (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=4000)

Vaiva 27-07-2007 13:23

Quote:

Originally Posted by Gabriele (Bericht 100144)
Gal kas planuoja į LV kokią parodėlę šiais metais nuvykti? Galvoju, kad būtų neblogai arba į Ventspils(09.09) arba į Valmiera(13.10). Norim pabandyt bent LVJCH gaut..Tai kokie planai?:)

Planuojam su Vike ir Vaidžiu į Baltic winner'į lėkt. Išvykimo vieta - Šiauliai ;) Manau kol kas daugiau niekas į mašiną neužsirašė :roll:

Gabriele 27-07-2007 13:34

Bet važiuojat vienai dienai?:) Ai, o pirminė registracija kaip supratau iki šio mėnesio 30 dienos? Nežinau ką daryt, mažai laiko galvot turiu, nes šiandien apie 5 h išvažiuoju į Plungę ir grįšiu tik pirmadienį:roll: Dar ir pinigų nespėčiau pervest..

Vaiva 27-07-2007 13:41

Registracija iki rugpjūčio 30 d. 8) Jūs VII grupėj? Jei taip, tai mums ta pati diena tinka ;)

Gabriele 27-07-2007 13:44

Na taip, bet norėtųsi spėt į pirminę, ir taip jau gan daug gaunasi.
Aha, gaunasi ta pati diena. O būtina pervest pinigus? Negalima vietoj mokėt?

Gabriele 27-07-2007 13:47

Ir jiems ten paštu reikia nuskanuotus dokus nusiūst?

Vaiva 27-07-2007 14:02

Nieko nežinau, reginsim saviškius tik po poros sav., tada ir išsiaiškinsim ;)

Gabriele 27-07-2007 14:19

Išsiblaškius aš šiandien:roll: Ten parašyta, kad registracija už 30 EU 1.VI-31.VIII, o aš atidžiai nepažiūrėjau ir vieno "pagaliuko" prie skaičiaus nepamačiau:oops: Ir galvojau, kad kalbi apie visos registracijos pabaigą, kad ji bus rugpjūčio 30:oops: Gerai, yra daugiau laiko pagalvoti:)

Vaiva 27-07-2007 14:23

Quote:

Originally Posted by Gabriele (Bericht 100162)
Išsiblaškius aš šiandien:roll: Ten parašyta, kad registracija už 30 EU 1.VI-31.VIII, o aš atidžiai nepažiūrėjau ir vieno "pagaliuko" prie skaičiaus nepamačiau:oops: Ir galvojau, kad kalbi apie visos registracijos pabaigą, kad ji bus rugpjūčio 30:oops: Gerai, yra daugiau laiko pagalvoti:)

Galvok ;) Mums patiktų kurtsharas į kompaniją, šeimininkė, aišku, irgi :)

vike 30-07-2007 13:31

:) pagaliau keliom valandom galiu pasinaudot intiku..
būtų labai smagu, jei Gabi su Aaltiku važiuotų :) aišku Vaidis kaip visada būtų smarkiai pasipiktinęs Aalto draugija, nu bet nieko, svarbu man smagu :p
ee, o jei aš nieko nemaišau (kas visai gali būt po Jūros šventės) tai ir Deima važiuoja, ne?

Vaiva 30-07-2007 13:57

Bruknei smagiausia būtų su dviem bernais, galėtų mušt visus :D

OT Mačiau vakar Alto brolį (atrodo), tai jei Alto tokio pat dydžio ir Bruknė taip pat apalpus bus iš susižavėjimo... Vaidžiui teks tvarką daryt :D

Deima 30-07-2007 15:49

Aga Vike, Deima irgi važiuoja tik dar neužsiregistravo :)

Vaiva 30-07-2007 15:56

Nieko tokio, mes dar irgi ne :D

Gabriele 30-07-2007 18:50

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 100409)
Bruknei smagiausia būtų su dviem bernais, galėtų mušt visus :D

OT Mačiau vakar Alto brolį (atrodo), tai jei Alto tokio pat dydžio ir Bruknė taip pat apalpus bus iš susižavėjimo... Vaidžiui teks tvarką daryt :D

Aalto man atrodo greit pradės vilkų bijot, nes mušasi labai (bent jau Vaidis su Girium jį muša):)
Kurį brolį?:) Gaila, kad mes taip toli nuo visų gyvenam..

Deima 03-08-2007 06:25

Nepergyvenk Gabriele, mano juodoji irgi važiuoja ;):) Dar pažiūrėsim kas ką muš :twisted:

Vaiva 06-08-2007 08:44

Nu užsidarėm jau tą LT J Ch ir tuo pačiu LV J Ch, pirmą dieną pas Štefiką gavom BOB (jam net išskusta Bruknės nugara nesutrukdė) ir puikų aprašymą. Ir šiaip jis man labai patiko :roll: Priešingai nei antros dienos Natalija Sedych, kuri Calyssto z Peronowki įrašė "šviesokos akys" (o akys tai už Bruknės tamsesnės :lol:), o Bruknės aprašymo išsamumas atrodo maždaug "turi keturias kojas, galva priekyje" :lol:
Labai ačiū Vikei ir Vaidylkai už kompaniją, Calyssto šeimininkams už smagią pažintį ir Evelinai su Kiru už kantrybę (Bruknė vogė Kiro skaniukus, o Vaidylka provokavo muštynėms :oops:)

Saulius 06-08-2007 09:33

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 100721)
(Bruknė vogė Kiro skaniukus, o Vaidylka provokavo muštynėms :oops:)

Visu pirma sveikinam sese cempione!!!
O visu antra tai Brukne su Vaidylka elgesi kaip tikri lietuviai:) - koks gi balius be mustyniu !!!!!!
P.S. O Vike turbut vel ant savo Vaidzio sake: tai per mazas,tai tas tai anas blogai.Nu jei taip sake,tai rugseji as ji pasivogsiu i Vilniu :wink:. Tiesa pasakius man Vaidis pats graziausias is patinu kuriuos teko matyti gyvai.

Vaiva 06-08-2007 09:43

Aha, juokėmės su Vike - ji gi alpėjo dėl didelio, stambaus Balrogo snukio. Ko norėjo, tą gavo - vaidžio galva ir snukis jaučiu jau stambesni už Balrogo :lol:

Dėkui už sveikinimus :oops:

vike 08-08-2007 11:39

Sauliau, aš nedrisau sakyt, kad šioks ar anoks, nes.. Vaiva nuolat sakė, koks gražus, koks gražus :lol: Dabar jau nemanau, kad per mažas (kol kokia durnė teisėja man to nepasakys), ir šiaip.. jau gal nebematau jo trūkumų :roll: (bijau, kad pavogsi :lol: )
Šiaip labai smagus savaitgalis buvo Palangoje, Vaidis su Cayo bendravo :p kibino vienas kitą :lol: Tik tiek, kad ringe dirbau, tai nelabai ką pati mačiau.. užtat nupirkau Vaidžiui guolį, kuris pasirodo galėtų būt mažesnis, pagal mano kambarį, ir.. Vaidis guli ant žemės savo mėgstamoje vietoje, o ne guolyje :evil: jei ir toliau taip, tai tikrai pati gulėt galėsiu :lol:

Vaiva 08-08-2007 11:52

Quote:

Originally Posted by vike (Bericht 101046)
pagal mano kambarį, ir.. Vaidis guli ant žemės savo mėgstamoje vietoje, o ne guolyje :evil: jei ir toliau taip, tai tikrai pati gulėt galėsiu :lol:

Sakėm :lol: Taigi mašinoj pats tas, ypač jei kokia ilgesnė kelionė. Tai tu į Šiaulius reginies ar ne, blem? Šian einu registruot Bruknės, nežinau ar į poras mumio rašyt.

vike 08-08-2007 12:25

Nu baik tu, guolis per visą bagažinę.. O tu matei gi su kokiu kiekiu daiktų mes važiuojame į keliones.. Tai kažkaip nelabai tinka jis mašinoj.. Blem net nervai ima, narvas - be reikalo pirktas, nes nenaudojamas visiškai, jei dar ir guolis bus be reikalo, tai.. nu negaliu nesikeikt :lol:
O į Šiaulius rėgink rėgink, ale pati bėgsi ringe su vilkeliais ;) mes tikrai atvažiuosim su Vaidilka.

All times are GMT +2. The time now is 00:37.