![]() |
Dziekujemy jeszcze raz za gratulacje:-) Baruch od małego lubił przynosić przedmioty i dostawał zawsze w nagrodę smaczki i pochwały, do niedawna praktycznie 24h na dobę miałem przepasany woreczek ze smaczkami. Jakby Koń był ONkiem, to od tego ciągłego szkolenia pewnie śpiewałby już płynnie hymn niemiecki i przynosił śniadanie do łóżka .Teraz Baruch jak jest głodny to zaczyna czasami aportowac bez polecenia i przynosi kapcie,skarpetkę, kawalek drewna kominkowego ....itp. czekam kiedy przyniesie naszego Juliana,(kota).
|
Quote:
Ale przy okazji mogę zauważyć zasadniczą różnicę pomiędzy Łowcą i Baruchem; mianowicie Łowca od małego NIE lubił przynosić przedmiotów. :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
dla mnie i Sexy zmora sa wszystkie pozostale cwiczenia:| aport akurat wychodzi nam najlepiej.
|
Quote:
|
bo sa montowane
A powaznie-dopoki jest żarcie, piłka i dobry dzień to jest z czego montować i wybierac fotki. Na egzaminie tego nie ma, dochodzi stres i monotonia to suka gaśnie. Za to nadal ładnie aportuje. |
No to i ja sie chwale :twisted:8)
Sexy zdala dzis Fpr1 w Opolu Egzamin wypatrzylam wczoraj wieczorem, ale przeciez nie moglam pozwolic na skonczenie sezonu dyskwa wiec popedzilysmy. Podloze fajne łatwe i z wieloma punktami charakterystycznymi ale zadeptane i wzdluz plotu strzelnicy mysliwskiej. My obie w czepku urodzone wiec zaczeli walic jak ruszalysmy i skonczyli jak sie odmeldowywałyśmy :evil: |
Masz się czym chwalić, dałyście czadu dziewczyny! BRAWO!
|
A jest czym sie chwalic :) egzamin robi wrazenie no i piekny wynik, gratuluje i zycze kolejnych super zdanych egzaminow :)
|
Gratulacje!! :) Mówiłam, że dacie radę?? :twisted:
Piękny wynik na zakończenie sezonu :) |
jakie zakonczenie?! do zabrza jedziemy przeciez razem :twisted:
zartuje, zapowiadaja snieg a bez sladow nie mam nic do zdania |
śnieg, suuuuper :twisted:
|
Gratki, brawo!
|
Quote:
|
Ogromne gratulacje!
|
Brawo! Gratulujemy :)
|
Przeogromnie gratulujemy i nieustannie podziwiamy :) !!!!
|
My również gratulujemy!!!!tropienie jest super:-)
|
Gratulacje! :)
|
All times are GMT +2. The time now is 10:41. |