![]() |
No dobra, to teraz nie będzie tak łatwo. Jestem juz przy kompie i w sprawie koszulek nalezy sie kontaktowac wylacznie ze mna :) Gaga juz sie narobila :D
1) Rona, Wojtek, Igi, Madzia, Aga, Aneta, AleksandraAlicja - dostana koszulki poczta. 2) Shaluka, Gia - finalnie nie wiem, co chcecie. Koszulki w TA niedziele jada na oboz i mam nadzieje, ze zadna juz nie wroci. Macie ostatnia szanse :twisted: 3) WSZELKIE pytania w sprawie koszulek prosze kierowac do mnie przez PW. 4) Spóźnialscy są proszeni o dokonywanie wpłat na moje konto. Podam na PW. |
Gaga dzięki, napisałam już do Joanny w sprawie koszulek :)
Nie mogłam niestety wejść wcześniej na forum, koszulki oczywiście chcę!!! :) Jeśli Joanna zgodzi się poczekać kilka dni, to byłoby cudownie :) |
Gaga- w sprawie prywatnej wiadomości nie mogę Ci odpowiedzieć tą samą drogą, bo mi pisze, że nie chcesz otrzymywać privów. Wobec tego piszę tu: w ostateczności może być granatowa i czarna koszulka, skoro nie ma różowej :roll: ;)
|
Więc tak: koszulki poszły (i powinny dotrzeć już dzisiaj) do Rony (w tym dla Magdy i Agi), do Wojtka. Dziś wysłałam do Anety do Będzina i AleksandryAlicji... tu mam wątpliwość co do zamówienia ale tym razem się uprę na maksa...i podejmuję się wyjaśniać tylko i wyłącznie droga mailową.
Adres podawany był kilka razy. Na samym początku prosiłyśmy o kontakt TYLKO na maila.. oczywiście zamówienia szły dowonymi innym drogami przez co zafundowaliscie nam niezłe zamieszanie, Odkręcać zakręconych rzeczy nie będę tak samo :) Reszta zamówionych koszulek, z wiadomych względów leży sobie spokojnie i czeka na właścicieli ;) |
Quote:
|
No do Ciebie też:) Te privy to działają do...***** :twisted:
Dlatego prosze o bezposrednie maile, OK? Przeciez chodzi o to aby wszystko było tak, jak kazdy z Was sobie życzył ;) |
czyli mnie się też to tyczy !
gaga rozmawiałyśmy na gg i na następny dzień miałaś wpłatę na koncie z dokładnymi danymi więc ? :evil: |
Quote:
"Więc tak: koszulki poszły (i powinny dotrzeć już dzisiaj) do Rony (w tym dla Magdy i Agi), do Wojtka. Dziś wysłałam do Anety do Będzina i AleksandryAlicji..." |
Doszły!.. Miałaś rację, czerwona naprawdę robi wrażenie ;):lol:
Aga pojawi się u nas pod koniec tygodnia, z Madzią też jesteśmy już umówione. Wszystko gra. Dzięki za organizację całego przedsięwzięcia i wszelkie wysiłki logistyczne... :bussi:Rose |
Quote:
|
Ja już napisałam do Joanny ;) postaram się jak najszybciej wpłacić pieniążki. Mam nr konta, ale czekam jeszcze na dane do przelewu, których wymaga mój bank ;)
|
Pieniążki wpłaciłam Joannie :)
|
Tak jak już Ci Gaga pisałam koszulka jest i jest SUPER! :)
|
Koszulka doszła DZIęKI
|
Jaki jest aktualny numer konta na który mam wpłacić? Bo się pogubiłem. Proszę o dość szybką odpowiedź - zanim znowu mojego ojca gdzieś wciągnie na czas dłuższy :) A no i ile kosztuje przesyłka?
|
Widze ze kazdy juz koszulke ma i na wystawach nie bedzie watpliwosci skad myśmy ;)
a propo sprzedazy to na obozach Margo prowadzIla niezly handelek :D Ale teraz to i w EU sie nas bez problemu odnajdzie:D |
Zapomniałam napisać, ale od piątku my już też mamy koszulki :)
Wczoraj je wypróbowaliśmy i mieliśmy niezły ubaw obserwując reakcje ludzi. Wyglądaliśmy jak sekciarze - psie koszulki, ale bez psa ;) |
OK, dodruk byl, koszulek juz nie ma.... ale dajemy ostatnia szanse... ;)
Mamy jeszcze koszulki damskie: 6x czarna L 8x granatowa M i dwa unisex S (czarne) Podaje wymiary, bo sa jednak calkiem spore: szerokosc pod pachami 2x50cm dlugosc 71cm Odbior: *** poczta (po oplaceniu kosztow przesylki) *** osobisty na spotkaniu w Poznej.... |
Kto byl w Poznej ten mial szanse, teraz maja tez inni... ;)
Mamy jeszcze koszulki damskie: 4x czarna L 6x granatowa M Odbior: *** poczta (po oplaceniu kosztow przesylki) |
A moja koszulka z białej zrobiła się różowa.... :shock: Coś nam w pralce podzieliło się kolorkiem ;-)
|
All times are GMT +2. The time now is 22:22. |