Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Reklama i prasa (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Wilczakowe koszulki - wersja 'kultowa' (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=5541)

Joanna 20-07-2007 23:46

No dobra, to teraz nie będzie tak łatwo. Jestem juz przy kompie i w sprawie koszulek nalezy sie kontaktowac wylacznie ze mna :) Gaga juz sie narobila :D

1) Rona, Wojtek, Igi, Madzia, Aga, Aneta, AleksandraAlicja - dostana koszulki poczta.

2) Shaluka, Gia - finalnie nie wiem, co chcecie. Koszulki w TA niedziele jada na oboz i mam nadzieje, ze zadna juz nie wroci. Macie ostatnia szanse :twisted:

3) WSZELKIE pytania w sprawie koszulek prosze kierowac do mnie przez PW.

4) Spóźnialscy są proszeni o dokonywanie wpłat na moje konto. Podam na PW.

Gia 21-07-2007 18:58

Gaga dzięki, napisałam już do Joanny w sprawie koszulek :)
Nie mogłam niestety wejść wcześniej na forum, koszulki oczywiście chcę!!! :) Jeśli Joanna zgodzi się poczekać kilka dni, to byłoby cudownie :)

AleksandraAlicja 23-07-2007 11:57

Gaga- w sprawie prywatnej wiadomości nie mogę Ci odpowiedzieć tą samą drogą, bo mi pisze, że nie chcesz otrzymywać privów. Wobec tego piszę tu: w ostateczności może być granatowa i czarna koszulka, skoro nie ma różowej :roll: ;)

Gaga 24-07-2007 08:58

Więc tak: koszulki poszły (i powinny dotrzeć już dzisiaj) do Rony (w tym dla Magdy i Agi), do Wojtka. Dziś wysłałam do Anety do Będzina i AleksandryAlicji... tu mam wątpliwość co do zamówienia ale tym razem się uprę na maksa...i podejmuję się wyjaśniać tylko i wyłącznie droga mailową.
Adres podawany był kilka razy.

Na samym początku prosiłyśmy o kontakt TYLKO na maila.. oczywiście zamówienia szły dowonymi innym drogami przez co zafundowaliscie nam niezłe zamieszanie, Odkręcać zakręconych rzeczy nie będę tak samo :)
Reszta zamówionych koszulek, z wiadomych względów leży sobie spokojnie i czeka na właścicieli ;)

AleksandraAlicja 24-07-2007 10:06

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 99574)
Dziś wysłałam do Anety do Będzina i AleksandryAlicji... tu mam wątpliwość co do zamówienia ale tym razem się uprę na maksa...i podejmuję się wyjaśniać tylko i wyłącznie droga mailową.
Adres podawany był kilka razy.
Na samym początku prosiłyśmy o kontakt TYLKO na maila.. oczywiście zamówienia szły dowonymi innym drogami przez co zafundowaliscie nam niezłe zamieszanie, Odkręcać zakręconych rzeczy nie będę tak samo :)
;)

No więc nie wiem, czy to picie do mnie (a pośrednio tak wynika z treści), ale na wszelki wypadek wyjaśniam: zamówienie i wszelkie problemy (typu termin wpłaty) załatwiałam mejlem na pewno. Natomiast wczoraj otrzymałam priva od Gagi, że koszulki są nie takie, jak chciałam (chciałam granat i niebieską, dostanę granat i czarną), no więc na priva też próbowałam odpowiedzieć. To tyle z mojej strony.

Gaga 24-07-2007 10:28

No do Ciebie też:) Te privy to działają do...***** :twisted:
Dlatego prosze o bezposrednie maile, OK? Przeciez chodzi o to aby wszystko było tak, jak kazdy z Was sobie życzył ;)

aneta1 24-07-2007 13:23

czyli mnie się też to tyczy !
gaga rozmawiałyśmy na gg i na następny dzień miałaś wpłatę na koncie z dokładnymi danymi więc ? :evil:

Gaga 24-07-2007 13:34

Quote:

Originally Posted by aneta1 (Bericht 99626)
czyli mnie się też to tyczy !
gaga rozmawiałyśmy na gg i na następny dzień miałaś wpłatę na koncie z dokładnymi danymi więc ? :evil:

wyżej napisałam :
"Więc tak: koszulki poszły (i powinny dotrzeć już dzisiaj) do Rony (w tym dla Magdy i Agi), do Wojtka. Dziś wysłałam do Anety do Będzina i AleksandryAlicji..."

Rona 24-07-2007 14:54

Doszły!.. Miałaś rację, czerwona naprawdę robi wrażenie ;):lol:

Aga pojawi się u nas pod koniec tygodnia, z Madzią też jesteśmy już umówione. Wszystko gra. Dzięki za organizację całego przedsięwzięcia i wszelkie wysiłki logistyczne... :bussi:Rose

Gaga 24-07-2007 15:01

Quote:

Originally Posted by Rona (Bericht 99645)
Doszły!.. Miałaś rację, czerwona naprawdę robi wrażenie ;):lol:

......:thumbs......

Gia 24-07-2007 20:37

Ja już napisałam do Joanny ;) postaram się jak najszybciej wpłacić pieniążki. Mam nr konta, ale czekam jeszcze na dane do przelewu, których wymaga mój bank ;)

Gia 26-07-2007 13:55

Pieniążki wpłaciłam Joannie :)

Agnieszka 29-07-2007 23:26

Tak jak już Ci Gaga pisałam koszulka jest i jest SUPER! :)

aneta1 30-07-2007 06:29

Koszulka doszła DZIęKI

igienator 30-07-2007 08:40

Jaki jest aktualny numer konta na który mam wpłacić? Bo się pogubiłem. Proszę o dość szybką odpowiedź - zanim znowu mojego ojca gdzieś wciągnie na czas dłuższy :) A no i ile kosztuje przesyłka?

shaluka 05-08-2007 12:26

Widze ze kazdy juz koszulke ma i na wystawach nie bedzie watpliwosci skad myśmy ;)
a propo sprzedazy to na obozach Margo prowadzIla niezly handelek :D Ale teraz to i w EU sie nas bez problemu odnajdzie:D

Gia 05-08-2007 15:09

Zapomniałam napisać, ale od piątku my już też mamy koszulki :)
Wczoraj je wypróbowaliśmy i mieliśmy niezły ubaw obserwując reakcje ludzi. Wyglądaliśmy jak sekciarze - psie koszulki, ale bez psa ;)

z Peronówki 09-08-2007 17:26

OK, dodruk byl, koszulek juz nie ma.... ale dajemy ostatnia szanse... ;)

Mamy jeszcze koszulki damskie:
6x czarna L
8x granatowa M

i dwa unisex S (czarne)
Podaje wymiary, bo sa jednak calkiem spore:
szerokosc pod pachami 2x50cm
dlugosc 71cm

Odbior:
*** poczta (po oplaceniu kosztow przesylki)
*** osobisty na spotkaniu w Poznej....

z Peronówki 03-09-2007 14:44

Kto byl w Poznej ten mial szanse, teraz maja tez inni... ;)

Mamy jeszcze koszulki damskie:
4x czarna L
6x granatowa M

Odbior:
*** poczta (po oplaceniu kosztow przesylki)

Agnieszka 03-09-2007 15:29

A moja koszulka z białej zrobiła się różowa.... :shock: Coś nam w pralce podzieliło się kolorkiem ;-)

All times are GMT +2. The time now is 22:22.